Despre mine

Fotografia mea
"Suspin, plâng/ Privesc în gol/ Și râd/ Iubesc/ Umblând în negăsire/ Nu știu/ Nu vreau/ Să stiu ceva/ Și zac/ Visând, iubind/ Simțind, că-i nebunie."

miercuri, 4 martie 2009

1st day in Bruxelles - inside JADE house

Aproape tot board-ul BOS (adica Mihai, Adelina, Raluca, Diana, Ciprian si eu) am plecat la Bruxelles pt JADE Spring Meeting '09 - in urma careia BOS va deveni membra JADE - deci ne internationalizam :)

Impresii dupa prima zi de Bruxelles:

Am ajuns la o clima un pic mai friguroasa ca a noastra si cu mult mai ploioasa, dar ne-am incalzit la primirea membrilor JADE si la o ceasca de cafea fierbinte in casuta JADE. N-am mai stat mult pe ganduri apoi si i-am lasat pe cei din board-ul JADE sa se pregateasca pt evenimentul de maine si am plecat la o incursiune turistica prin micul-mare Bruxelles.

Am infruntat vantul si ne-am plimbat pe stradutele impregnate de o istorie de secole, am admirat catedrale maiestuoase si ne-am pozat in fata vitrinelor cu ciocolata delicioasa. :)

Dupa ce am fost asaltati de nenumarati reprezentanti de restaurante si bistrouri, am ales sa ne potolim foamea intr-un local primitor, calduros si cu mancare gustoasa. Am plecat cu burta si cu inima impacate, gandind ca am platit un pret rezonabil.

Acum suntem iar in JADE house, unde am facut cunostinta cu delegatia din Grecia si ne pregatim sa facem un alt drum spre hotelul la care ne vom caza maine. Am promis sa dam si o mana de ajutor board-ului JADE la organizare, ca doar avem experienta :)

Pana maine, numai bine! :)

4 comentarii:

Raluca Hritcu spunea...

Ai uitat sa zici de baietii fromosi :D

Andra spunea...

N-a uitat de tot! Noua ne-a zis la sedinta...

smileysabi spunea...

detaliile picante in privat :P

yahoo status spunea...

Buna ziua ,

Am ajuns pe site-ul dumneavoastra cautand franceza pe google si m-am gandit sa va scriu sa va rog ceva daca este posibil.
Sunt la inceput cu un site http://www.francez.ro . Am incercat sa fac un site util pentru toata lumea , cu dictionare si
tot felul de chestii legate de limba franceza si Franta.
Cum abia am inceput , mi-e greu si ma chinui sa-l promovez .Intrebarea mea este daca ma puteti ajuta ,
adaugandu-mi site-ul la blogroll sau oriunde pe site-ul dumneavoastra . M-ar ajuta enorm un link la dumneavoastra .
Daca va place site-ul meu si considerati ca merita va raman recunoscator.

Va multumesc,
Cu stima,
Tudor
Dictionar Francez - Dictionar Francez
admin@yahoostatus.ro