Despre mine

Fotografia mea
"Suspin, plâng/ Privesc în gol/ Și râd/ Iubesc/ Umblând în negăsire/ Nu știu/ Nu vreau/ Să stiu ceva/ Și zac/ Visând, iubind/ Simțind, că-i nebunie."

miercuri, 14 octombrie 2009

SMS pentru o viata!

Astazi am aflat si eu de povestea lui Razvan Zainescu.

In general nu prea am incredere in campaniile umanitare, nu sunt convinsa ca donatiile ajung la destinatie sau ca sunt organizate pentru scopul sustinut.
Insa, de data asta intamplarea face ca persoana care cere ajutorul sa se numere printre cunoscuti, mai exact una dintre profesoarele din liceu, o mama ne cere tuturor ajutorul pentru a sustine campania initiata pentru fiul ei.
Mai jos va ofer cateva informatii despre caz, iar daca doriti sa oferiti o mana de ajutor puteti dona 2 euro la nr. 890 (valabil in retelele vodafone, orange, cosmote) sau dati mai departe acest mesaj, prin mailuri sau postand pe blog sau site-uri bannerele campaniei.Razvan (31 ani) ducea o viata normala alaturi de sotia sa, pana cand anul trecut a fost cuprins de convulsii si si-a pierdut cunostinta. I s-a oprit respiratia si a avut nevoie de 40 minute de resuscitare si 6 injectii de adrenalina in inima. A intrat in coma si a fost diagnostica cu Encefalopatie Hipoxo-ischemica, avand leziuni pe creier. Sansele pe care le-au dat doctorii au fost minime in ceea ce priveste recuperarea lui. 20 zile mai tarziu a iesit din coma, dar fara a se putea misca. Au urmat tratamente peste tratamente in Polonia si Germania, rezultatele fiind mici, dar motivante. Acum Razvan isi deplaseaza cativa cm picioarele, ridica 3-4cm piciorul, intoarce capul, ajuta putin atunci cand este mutat de pe o parte pe ala si comunica prin clipit. Zambeste cand se bucura si uneori plange linistit. Este nevoie de ajutorul unei intregi echipe: un internist, 2 neurologi, un medic homeopat, un medic pentru acupunctura, terapeuti pentru kinetoterapie, masaj reiki. Imaginati-va deci care este efortul financiar...

Mesajul acesta nu este fals si nici postat pentru a-mi agasa cititorii, sper sa isi gaseasca ecou.

4 comentarii:

victor spunea...

Salut!
Inscrie-te pe http://groups.yahoo.com/group/publicitatenecenzurata
Poti sa postezi mesaje cu linkul catre blogul tau fara ca respectivul mesaj sa fie cenzurat. Grupul se vrea a fi unul unit, in care membrii sa se ajute unii pe altii prin accesarea linkurilor. Deci cu cat suntem mai multi, cu atat mai multi vizitatori vei avea pe zi.
Grupul nu este unul care vrea sa faca trafic nerelevant. Recomandam fiecaruia sa citeasca ce posteaza ceilalti si, eventual, sa comenteze, pentru ca si ceilalti fac la fel.

Anonim spunea...

Hello,nice post thanks for sharing?. I just joined and I am going to catch up by reading for a while. I hope I can join in soon.

Falvo spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!