Despre mine

Fotografia mea
"Suspin, plâng/ Privesc în gol/ Și râd/ Iubesc/ Umblând în negăsire/ Nu știu/ Nu vreau/ Să stiu ceva/ Și zac/ Visând, iubind/ Simțind, că-i nebunie."

sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Teoretizarea New Media - focus on Digital PR


Terifianta concluzie de weekend - ma apropii cu pasi repezi de al doilea semestru al acestui an si realizez ca inca nu m-am apucat de licenta. Desigur, nu e ceva nou pentru majoritatea studentilor din ultimul an, dar presiunea psihologica resimtita in aceasta perioada nu e ceva usor descriptibil si nici usor de inteles pentru ce care nu se regasesc in aceasta situatie.

Un lucru e cert: mi-am ales deja tema lucrarii si profesorul coordonator.

Tema: Traditional PR vs. Digital PR

Prof. coord: Dorina Tudor (ex Gutu)

Fiindca inainte de a incepe orice lucru maret trebuie sa iti faci un plan si fiindca orice plan bun este precedat de un research, am facut primul pas si am cautat informatii despre Digital PR pe internet.

Poate era de la sine inteles ca pe .ro nu voi gasi mare lucru, am cautat direct pe .com materiale: articole, statistici, carti, studii de caz, orice m-ar putea ajuta.
Prima sursa descoperita este http://www.prnewsonline.com/, o jungla de informatii, numai bune de luat la puricat.

Sursele nationale lasa de dorit, nu exista carti, nu exista continut de calitate in online, poti alege cate ceva din blogurile specialistilor in domeniu, dar mult prea putin.

Salut cu aceasta ocazie initiativa dnei Gutu care ne-a pus la dispozitie New Media, si astept cu nerabdare aparitia mai multor carti de specialitate care trateaza subiectul!!!

Va voi tine la curent cu evolutia lucrarii mele si promit sa impartasesc sursele gasite.

Si pentru ca suntem inca in sesiune:

Bafta, mila si pomana!

P.S. Orice carte, revista, link ref. la tema cunoasteti mi-ar fi de folos!

Un comentariu:

Eci si Cami spunea...

ce frumoasa postare ! felicitari !
si noua ne este dor de toti si numai prin intermediul '' tehnologiei '' ne mai alintam sufletul !
salutari tie si cititorilor tai !