Despre mine

Fotografia mea
"Suspin, plâng/ Privesc în gol/ Și râd/ Iubesc/ Umblând în negăsire/ Nu știu/ Nu vreau/ Să stiu ceva/ Și zac/ Visând, iubind/ Simțind, că-i nebunie."

luni, 9 mai 2011

Alumni Night BOS

Vineri (6 mai) am avut placerea sa revad cativa fosti colegi BOS si alti membri mai vechi si mai noi. De la boboci la babaci, intalnirea mi-a transmis multa energie pozitiva, dorinta de munca, speranta si voie buna.

E asa placut sa vezi ca valorile cu care ai crescut si tu in organizatie s-au transmis mai departe, ca proiectele au continuat, ca strategiile s-au imbunatatit si ca exista initiativa si creativitate. In ciuda estimarilor noastre sumbre, studentii continua sa fie interesati de voluntariat in general si de organizatii studentesti in mod special. Daca in trecut eram 30-40 de membri in BOS, acum sunt aproape 90, care se organizeaza poate mai bine decat o faceam noi, care se implica si isi fac treaba cu placere.

Bravo BOS pentru cum ai evoluat si multa bafta in continuare.

Si dragi Alumni: hai sa punem mana de la mana si sa oferim sustinere membrilor actuali, fiindca nu trebuie sa uitam niciodata de unde am plecat si cine ne-a ajutat sa ajungem acolo unde suntem.

Sa ne vedem cu bine la Gala :)

Niciun comentariu: