Despre mine

Fotografia mea
"Suspin, plâng/ Privesc în gol/ Și râd/ Iubesc/ Umblând în negăsire/ Nu știu/ Nu vreau/ Să stiu ceva/ Și zac/ Visând, iubind/ Simțind, că-i nebunie."

marți, 6 ianuarie 2009

Retrospectiva 2008

Cu o mica intarziere de o saptamana de la inceputul anului, (dar cei care ma cunosc s-au obisnuit deja cu asta:D), imi iau si eu inima in dinti si in loc sa privesc numai la anul in care tocmai am pasit, intorc un pic privirea in urma.
Singura modalitate prin care imi pot aduce aminte cate am trait, sau mai bine zis experimentat in 2008 este sa ma uit la poze. Lucru care ma duce cu gandul la intrebarea: oare peste ani, numai pozele raman ca vesnice testimoniale a ce am fost si am trait, sau putem crea noi insine ceva solid, nemuritor?

Poze, poze, poze..cel mai frapant lucru cand privesti spre camera mea este ca s-a umplut parca subit de poze. Nici nu-mi dau seama cat de repede am adunat atatea amintiri, cert este ca le-am atarnat peste tot, fiecare coltisor al camerei murmura un moment placut din trecut.

Surpinzator, din poze descifrez ca in anul 2008 cuvantul cheie a fost: prietenie!
Am adunat gramezi digitale de poze cu prieteni, cu cei vechi si cu altii noi deopotriva, cu oameni buni, frumosi, cu oameni adevarati.

2008 a fost un an aglomerat, un an in care simt ca am muncit mai mult ca in cel precedent si sper, mai putin ca in cel in care tocmai am intrat. Facultate, BOS, AIESEC, serviciu, numesc numai cateva dintre activitatile in care m-am implicat. Cert este ca desi am avut atat de putin timp liber, l-am impartit atat de bine, reusind sa fiu mai aproape de cei dragi decat inainte.

Pe langa prietenie, anul 2008 a fost presarat cu extravagante, cu schimbari bruste, cu dezechilibre, cu emotii puternice, cu parfum de aventura. Un spirit hedonist a reusit sa se afirme spre sfarsit de an, insa a fost rapid inabusit de smerenia sarbatorilor si zace acum latent, asteptand o noua rascoala.

Pentru 2009 am planuri marete, liste lungi de obiective, unele ce asteapta de ani sa fie indeplinite, altele ce apar pe zi ce trece.

De fapt, in 2009 mi-am propus..sa fiu fericita, fiindca happiness is just a state of mind!

Si voua va doresc, sa reusiti sa fiti fericiti anul acesta fiindca depinde doar de voi!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ma bucur sa vad ca ai revenit in online :).
si iti urez sa iti indeplinesti obiectivul pentru 2009 care e foarte bine ales :D

Anonim spunea...

te rog sa corectezi 'servici'. se spune 'serviciu'. in rest, succes in noul an!

smileysabi spunea...

@ gabi
Bine te-am regasit in online :)
si iti doresc si tie sa-ti indeplinesti toate dorintele (mai ales aia cu gatitul :D)!!

smileysabi spunea...

@ Gabitu

Merci de observatie, am corectat :)
Mai am si eu scapari :P