Despre mine

Fotografia mea
"Suspin, plâng/ Privesc în gol/ Și râd/ Iubesc/ Umblând în negăsire/ Nu știu/ Nu vreau/ Să stiu ceva/ Și zac/ Visând, iubind/ Simțind, că-i nebunie."

miercuri, 26 martie 2008

The adventure of your life..seen upside down


Just imagine what would you need to live the adventure of your life..then, try to picture it upside down..

Fiecare dintre noi avem nevoie de un strop de aventura, de o picanterie, sau de putina excentricitate care sa opreasca timpul in loc, sau care sa schimbe un pic cursul prea normal al activitatilor cotidiene. Uneori e nevoie doar de cateva momente petrecute in compania persoanei potrivite, de o discutie, sau de o zi de distractie neintrerupta pentru a simti ca sangele iti zgacneste in vene, ca inima iti bate cu putere si ca pur si simplu bateriile incep sa se reincarce.

Pentru a trai aventura vietii tale nu ai nevoie de excursii de safari in Egipt, de surfing in Fiji sau de sarituri cu parasuta, poate fi chiar mai provocator ca totul sa se produca in interiorul tau, sa treci printr-o revolutie sentimentala si nu senzorio-perceptiva. In definitiv, totul este comandat de creier si daca pe unii dintre noi ii antreneaza sporturile extreme, altora le este de ajuns sa li se ofere posibilitatea sa-si schimbe un pic traiectoria in viata, sau macar perspectiva asupra viitorului.

Morala e ca aventura vietii tale o poti trai foarte bine in orasul tau imbacsit si aglomerat, in timpul orelor pe care in general le dedici carierei, ajutat prea putin de factorii externi. Totul se poate complica in cateva clipe si fara sa-ti dai seama te trezesti cu gandurile cele mai intime proiectate pe tavanul vietii, doar ca, totul se vede cu susul in jos.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Hello hello! Ia te uita peste cine am dat! Colegutza mea de la BOS!

smileysabi spunea...

Hello, bine ne-am regasit si in blogosfera:)