Despre mine

Fotografia mea
"Suspin, plâng/ Privesc în gol/ Și râd/ Iubesc/ Umblând în negăsire/ Nu știu/ Nu vreau/ Să stiu ceva/ Și zac/ Visând, iubind/ Simțind, că-i nebunie."

duminică, 23 martie 2008

BOS te invita sa zici: PRoud to say I know

Uite ca am "supravietuit" si la organizarea celui de-al doilea eveniment marca BOS. Asta inseamna ca rezultatele primului eveniment ("Expeditie in HR") au fost imbucuratoare si chiar promitatoare.
Desi ne-am apucat cam tarziu de organizare si au fost facute unele greseli, ideea tocmai asta e, sa invatam din esecuri si sa ne transformam slabiciunile in oportunitati. Sper ca, cel putin din anumite puncte de vedere, am reusit sa facem asta pentru PRoud, desi acest eveniment a fost facut tot in pripa. Ups..deja vorbesc la trecut, cand nici nu a inceput propriu-zis..oh well..a trecut perioada de promovare, si pot spune ca zarurile au fost aruncate. Acum, singurul lucru care mai ramane de zis este: bafta, mila si pomana! dupa expresia celebra a dlui Halic.

Departamentul de PR din BOS a fost cel mai solicitat pentru PRoud, dupa cum era si normal. Trebuie sa recunosc ca am fost un pic zapacita, fiindca nu m-am dezmeticit bine dupa Expeditie si deja ceasul era 'PRoud' in a anunta sosirea urmatorului eveniment. In fata ochilor am inceput sa vad numai cuvantul PROMOVARE, lucru care anunta o avalansa de probleme ce asteptau nerabdatoare o rezolvare. Cu siguranta, totusi, cea mai solicitata a fost Irina (project manager si manager de departament PR), fiindca trebuia sa traseze liniile directoare ale tuturor activitatilor, sa ne zica ce sa facem, sa faca si ea alaturi de noi tot ce tine de PR si promovare si sa ne si supravegheze, deci cred ca ea a fost cea mai stresata.

Si ca un verdict care nu intarzie sa apara, partea cea mai stresanta acum vine. Cu totii ne dorim, bineinteles, ca evenimentul sa aiba succes. Sa vina multi studenti, (dar nu prea multi, ca va deveni sala neincapatoare;)), sa vine toti speakerii invitati si sa intretina discutii interesante si antrenante, si nu in ultimul rand sa plece lumea castigata si multumita. Fiindca dupa conferinte urmeaza PR School si vrem trafic mare si acolo :)

Inchei aceasta scurta introducere in atmosfera de dinaintea evenimentului prin a spune: VENITI LA PRoud ca sa spuneti si voi: PRoud to say I know!

Inscrieri pe: www.bosromania.ro/proud

Niciun comentariu: