Despre mine

Fotografia mea
"Suspin, plâng/ Privesc în gol/ Și râd/ Iubesc/ Umblând în negăsire/ Nu știu/ Nu vreau/ Să stiu ceva/ Și zac/ Visând, iubind/ Simțind, că-i nebunie."

miercuri, 5 decembrie 2007

"Orgasm intelectual" cu trupa Comedy Now

Comedy Now, cunoscuta trupa de stand-up comedy va avea spectacol astazi in ArtJazz.
Trupa este compusa din Catalin Ionescu (student la actorie, anul III), Cristian Dumitru (absolvent al Facultatii de Teatru) si Claudiu Constantin (comediant).

Am ales sa scriu despre Comedy Now fiindca am ramas uimita ca unul dintre membri (Catalin) este fostul "profesor" de teatru de la mine din liceu.
(Si acum regret ca nu am ales sa merg la cursurile de teatru tinute de el, a facut treaba buna cu colegele mele si din cate am inteles a fost foarte distractiv).
N-aveam nici cea mai vaga idee ca s-a apucat de stand-up comedy, astept cu nerabdare sa-l aud si sa-mi povesteasca apoi despre frumoasa lui ascensiune.

Pentru mai multe detalii despre trupa, intrati aici.

5 comentarii:

Boier Moflea spunea...

Am intrat pe pagina lor si nu am reusit sa vad un video cu ei... Sincer nu am auzit niciodata de ei si mie imi plac la nebunie comediile. Mersi ca mi-ai zis de ei si incerc sa caut ceva video cu ei si sper sa reusesc. Bye

smileysabi spunea...

am incercat sa postez un video de pe youtube, dar nu l-a incarcat..intra aici: http://www.youtube.com/watch?v=HRh24rp9Pog

Boier Moflea spunea...

Mersi mult pentru ajutor, esti o dulce. Bye

Comedy Now spunea...

TRUPA COMEDY NOW ITI PROPUNE UN SUPER BLOG. POTI INTRA PE WWW.TRUPA-COMEDYNOW.BLOGSPOT.COM
Asta daca nu ai facut-o deja
Intra sa te distrezi cu adevarat si sa afli mai multe despre Comedy Now

Unknown spunea...

stand-up comedy cu trupa comedy now !!!

http://www.youtube.com/watch?v=HRh24rp9Pog